jeśli znacie jakieś dobre a tanie sklepy, których ja nie podałem, to podawać linki
pozdrawiam
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2008-03-10, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
nie chodzi mi tu tylko o taniość, ale także o obsługę i zaufanie sklepu
a nie jak mi podasz link przykladowysklep.pl
i karzesz mi tu kupować - nigdy bym w takim czymś nie kupił
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
BQ mógłbyś dodać te wszystkie sklepy co u mnie ich nie było w 1 poście do mojego posta
żeby wszystko było w jednym jakby ktoś potrzebował ...
co Ty na to ?
ja tego nie pisałem to więc czemu mnie zacytowałeś z nie moimi słowami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum