Wiek: 19 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 354 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-08-17, 18:56
Mysle ze sprezarka bedzie miala zastosowanie w przypadku czestego czyszczenia kompa. Gdy robimy to 2-3 razy w roku to taki zakup nie bedzie wpelni oplacalny gdyz minie kilka lat zanim nam sie ten wydatek splaci. Jednak jesli robimy to czesciej, lub gdy mamy wiecej niz 1 kompa i czyszczenie odbywa sie dosc czesto to mysle ze taki zakup bedzie dobrym rozwiazaniem. A co do przechowywania to nie jest to jakas ogromna maszyna i kazdy powinien znalesc chociaz kawalek miejsca gdzie mozna by go upchac.
Kolejnym + jest to ze mozna ja zastosowac do innych celow jak pompowanie kol,materacy,pilek i wszelkich dmuchanych rzeczy.
_________________ Gość Przeczytaj regulamin zanim zaczniesz przygode z forum.
Przed napisaniem nowego tematu uzyj opcji szukaj
Wiek: 19 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 354 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-08-17, 20:01
bo ty sie zaliczasz zapewne do tych osob ktore czyszczenie kompa wykonuje raptem pare razy do roku i dla tego dla Ciebie lepszym rozwiazaniem bedzie sprezone powietrze, jednak jesli mialbys to wykonac kilka razy ale w miesiacu to z finansowego punktu widzenia bylo by to nieoplacalne. Trzeba sobie postawic najpier pytanie ile razy do roku bedziemy czyscic kompa a dopiero pozniej pomyslec nad metoda.
_________________ Gość Przeczytaj regulamin zanim zaczniesz przygode z forum.
Przed napisaniem nowego tematu uzyj opcji szukaj
bo ty sie zaliczasz zapewne do tych osob ktore czyszczenie kompa wykonuje raptem pare razy do roku i dla tego dla Ciebie lepszym rozwiazaniem bedzie sprezone powietrze, jednak jesli mialbys to wykonac kilka razy ale w miesiacu to z finansowego punktu widzenia bylo by to nieoplacalne. Trzeba sobie postawic najpier pytanie ile razy do roku bedziemy czyscic kompa a dopiero pozniej pomyslec nad metoda.
Jestem z osób które czyszczą raz na miesiąc. I nigdy nie kupię sprężarki gdyż dalej wg mnei ejst to zakup nieopłacalny.
Wysłany: 2008-08-24, 14:17
W chwili obecnej mój komputer ma dopiero tydzień, ale wątpię, abym musiał go często czyścić. Mój stary miał 6 lat i był czyszczony może z raz a chodził doskonale jedyną wadą była starość przez co nie można było grać na wysokich detalach
Jeżeli zajdzie taka potrzeba skorzystam z poradniczka lub własnych doświadczeń.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum