no dobra,a jezeli ktos ma klawiature taka prosta i najtanszą z tracera to juz jej nie wyczysci xP (tak ja mam) są takie "gumki" i nie wiem czy na tych "gumkach" chyba jest jakiś kod bo jak nie poukłądałem tych "gumek tak jak były to potem klawiatura mi szfankowała i nadawała się do wywalenia.
Wysłany: 2008-04-13, 19:59
Ehh... Widzę, że problem jest dosyć spory... Nie jedzcie przy komputerze i nie będziecie musieli nic czyścić .
Swoją drogą to można wyjąć tylko kilka przycisków i jakieś tam śmieci "przekierować" w tamtą stronę
Ja mam Easy Touch i czyściłem już dwa razy przez trzy najbliższe lata. Niebawem znowu będę musiał to zrobić. djslawo, to masz kolejny powód, że klawiatur za 15zł nie opłaca się kupować. Bardzo fajny poradnik, lecz trochę oczywisty.
i wcale ta droższa nie jest wzbogacona tak wiele ... ( no wiadomo musi być bo płacić za "zwykłą" klawiaturę ponad 50 zł to już jest troszkę nie opłacalne )
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Ja mam inny sposób na czyszczenie klawiatury - poprostu odwracam ją, kilka razy w nią walnę, i wszystkie okruszki wylatują. I klawiaturka się nie psuje
Swift napisał/a:
Nie jedzcie przy komputerze i nie będziecie musieli nic czyścić
w laptopie jest chyba tak samo lub podobnie nie jestem na 100% pewien a na swojej nie chcę wksperymentować
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum