Witam. Mam pytanie. Mam pada tylko z kablem który ma wejście do PSX, a chciałbym żeby można było nim grać na kompie (np. w FIFE). Czy można dokupić kabel z wejściem USB i dać jakiemuś fachowcowi go przymocować do pada???
No ciekawy produkt ta przejściówka ale ja pada dopiero będę miał w sierpniu bo kuzyn ma moje psx , a już nie gra to sobie je wezmę od niego.
Ta przejściówka działa tak że wkładam jedno wejście takie jak pasuje do psx, a z drugiej strony jest wejście USB, i podpinam je pod kompa tak?
Ok TNX. Zadecydowałem że kupię nowego pada bo nie chce mi się czekać do sierpnia, mam go wszystko dobrze działa super się gra w FiFę i inne gry, jeszcze raz tnx za pomoc.
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum