Wysłany: 2008-07-21, 12:36 Myszka?
Witam.
Poszukuje jakiejś ciekawej myszki do grania w cs'a. Czy taka mysz powinna mieć jak największą rozdzielczość DPI? Jeśli nie, to jakie powinna mieć parametry?
A4Tech X-750F zdecydowanie Ci wystarczy, ja też ją mam i powiem, że szkoda wyydawać kasy na razera bo czy razer czy ten A4Tech mają ten sam laser, tylko inną obudowę ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Wysłany: 2008-08-05, 12:36
Te myszki nie różnią się firmą... Obie produkuje A4Tech. Jeśli myszki mają te same parametry, to najlepiej kierować się opiniami o ich ergonomii. Osobiście spośród tych dwóch myszy wziąłbym X7 (miałem okazję się nią "pobawić", i muszę przyznać, że jest b. wygodna)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum