Drodzy koledzy, to bedzie moj drugi juz temat i tym razem dotyczy on Kina Domowego
Mianowicie chce sobie kupic Kino Domowe (jak naeazie sie rozgladam i zastanawiam) i nie mam pojecia jakie wybrac
Chce jakies kino do 1200 zł
Kino musi miec dwa wysokie głosniki i 3 male + dvd i subwoofer (inny ukłd nie pasuje)
Wiec jesli mozecie prosze o jakies propozycje i pomoc
P.S i jeszcze jedno, po zakupie kina chcialbym zrobic tak aby go przelaczac raz do telewizora a raz do komputera, jak to zrobić i jakie kable do tego bed mi potrzebne??
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
to odpada ? pierwszy link to właśnie to kino ... a jest tak jak chciałeś ... 2 głośniki duże 3 małe ... a ten drugi link co podałem to tylko pokazywałem jakie ja mam
w tym już jest wszystko, prócz kabla do podłączenia do PC, aby podłączyć kino domowe z PC potrzebujesz takiego kabla : http://allegro.pl/item383...acz_kompa_.html
a co do podłączenia to nie musisz się martwić w instrukcji samsunga jest wszystko opisane, że nawet dziecko by sobie poradziło ... a do komputera podłączać .... to tylko odpinasz dwa kabelki od dvd które idą do tunera telewizyjnego a podpinasz te chinche co podałem ( czerwony i biały kabel ) a druga końcówka ( jack ) do kompa
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
no są inne ale one mają wszystkie 4 głośniki wysokie ... a Tobie, z tego co wiem taki układ nie pasuje ... poza tym to już jest bdb kino i choćbyś dał te 200 zł więcej to już tak dużej różnicy nie odczujesz ...
a co do słuchawek, to nie wiem ale chyba nie ma takiej możliwości ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum