_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Radzio15 co ty polecasz koledze? to ze chciał wydać 80 zł to nie znaczy ze makupiś jakąkolwiek kamere za 80 zł, zeniTh, podał model o identycznych prametrach (druga kamera) czyli Creative Live! Cam Video IM Pro + Mic i tańszy a do tego ze słuchwką , co prawda jest tam słuchawka na jedno ucho ale starczy
nie wiem tylko dlaczego nie zakodował linków....
_________________ jak bzdury piszę to proszę o info na PW lub publiczny lincz
KiceK, mam tego logitecha i dla tego go nie poleciłem, bo powiem szczerze, że się zawiodłem na jakości obrazu z tej kamerki ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum