ale najlepszy z dysków to seagate ... a po nim jest samsung ...
mówię CI nie słuchaj kumpla xD pewnie miał jakiegoś starego samsunga i mu padł to teraz narzeka ... xD
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Ja mam SAMSUNG 320, który jest już 2 bo pierwszy pałd po tygodniu. Ogólnie nie jestem zadowolony bo jak miałem SEAGATE to jakby szybciej chodził jakoś wszystko lepiej- płyunniej chodizło.
szajsung (samsung) chodzi bardzo powoli w porównaniu do segate'a (oczywiscie jasli poruwnuje sie adekwatne modele). Jest to spowodowane sterowaniem głowicą w tai sposób aby nie "chrobotała' tylko płynnie przenosiła sie nad tależami. po włonczeniu trybu szybkiego dystk wprawdzie przyspiesza do normalnego poziomu ale robi sie z niego wyjący i chroboczący stary kombajn do buraków. za to WD ma słabą elektronike która lubi sie przepealać . więc popzostaje segate
_________________ jak bzdury piszę to proszę o info na PW lub publiczny lincz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum