Wysłany: 2008-03-26, 00:50 Problem z nagrywaniem głosu!!
Witam wszystkich!! Proszę pomóżcie bo już nie wiem gdzie szukać podpowiedzi..! Mam w laptopie kartę muzyczną zewnętrzną Creative SB Extreme X-Fi, no i w momencie gdy nagrywam wokal to słychać go w słuchawkach z minimalnym opoznieniem i jest to bardzo denerwujące!!! Jak podłączam przez linie jakis instrument to efekt taki sam... Co mam robić????? POMOCY!!
Pozdrawiam
Ok. A wiesz może jaką masz kartę dźwiękową. Zapewne masz napisane na pudełku, czy na papierach, które otrzymałaś przy kunie. Podaj nazwę tej karty, a dopasujemy Ci najnowsze sterowniki.
Dzięki.. ale chyba to na nic.. Nie chcą się instalować.. Pokazuje error i że niby w ogóle nie wykrywa karty.. dziwne.. Przeinstalowałam ją jeszcze raz i dalej tak samo
[ Dodano: 2008-04-04, 21:57 ]
może ta karta nie współpracuje z Vistą (chociaż na pudełku napisane że właśnie współpracuje)..
[ Dodano: 2008-04-17, 12:58 ]
Wymieniłam Vistę na XP i dalej to samo!! Czy ktoś wie o co chodzi???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum