sabo, te tracerki - beznadzieja - nie polecaj ich nikomu ... miałem je i powiem szczerze, że nie byłem wcale z nich zadowolony !
sateliki jeszcze jeszcze ale sub to porażka ... jak jest na full to dzieje się z nim armagiedon ..
charczy piszczy i jeszcze nie wiadomo co ... a głos jest jak z metalowego wiadra ...
o wiele lepszym wyborem będą te creative'y
a musi mieć 5.1 ? o wiele lepsze można kupić 2.1 i większa moc i lepszy dzwięk ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
kupowałem je kiedys koledze i mialem je w domu ... swietnie graja ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
taaa zami widzicie ze za taką sume to nie poszalejecie bo ciezko znaleśc pozadny zestaw 2.1 a co dopiero 5.1. w miare rozsądny zestaw 5.1 to mozna kupić tak od 550 zł natomiast za 2.1 to 200 to tak akurat ale za 100 jeszcze tragedi nie bedzie
to drugie to akurat jest katastrofa satelity trzeszczą a sub brzmi jak by był zmontowany w gararzy przy pomocy poxipolu z resztek po starym telewizorze
_________________ jak bzdury piszę to proszę o info na PW lub publiczny lincz
Ja mam te z posta wyżej http://allegro.pl/item344..._gw_zabrze.html
i naprawdę mogę każdemu polecić. Genialny dźwięk przestrzenny nawet na zintegrowanej z MoBo płycie głównej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum