Ostatnio są to jedne z topowych głośników ...
więc chyba warto
a co do wyglądu to głośniki nie są do oglądania tylko do słuchania ... xD
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Wysłany: 2008-03-10, 19:53
jesli chodzi o wyglad to teraz takie glosniki sa na topie bo powraca sie do klasycznego wygladu glosniki drewniane i to juz jest kwestia gustu....ale jesli chodzi o stosunek ceny do wydajnosci to sa naprawde okey:)
Kumpel ma takie głośniki i muszę powiedzieć że są bardzo fajne szczególnie gdy siedzimy sobie na ławeczce przed blokiem a z jego mieszkania słychać muzykę
Kumpel ma takie głośniki i muszę powiedzieć że są bardzo fajne szczególnie gdy siedzimy sobie na ławeczce przed blokiem a z jego mieszkania słychać muzykę
Naprawde są aż takie mocne ? Aż strach się bać...
_________________ Ekipa tego forum to totalna porażka, kompletnie odradzam wchodzić z nimi w chociaż najmniejsze stosunki. Pozdro BQ
Naprawde są aż takie mocne ? Aż strach się bać...
Nie są takie mocne - mocne to są Logitechy Z5500 (sub 188W)
Co do głośników także uważam, że w tej cenie nie ma lepszych.
A teraz mam pytanie jaką kartę dźwiękową posiadasz? Bo ze zintegrowaną nie wykorzystasz napewno ich potencjału (chodzi mi o jakość a nie głośność dźwięku).
Osobiście posiadam Logi x540 - po dokupieniu do nich X-FI extreme gamer głośniki dostały drugie życie w porównaniu do integry (integra soundstorm - czyli jedna z lepszych).
Dodatkowo resampluje dźwięk dzięki sound blasterowi z 44 KHz do 192 KHz (coś jak antiliasing dla obrazu) i pięknie wygładza dźwięk. Powoli zbieram jednak kasę na Logi Z5500
Mam kartę dźwiękową zintegrowaną z płytą gł. I wiem że muszę ją wymienić do tych głośniczków - zreszto już szukam okazji tej dźwiękówki co ty masz na allegro.
_________________ Ekipa tego forum to totalna porażka, kompletnie odradzam wchodzić z nimi w chociaż najmniejsze stosunki. Pozdro BQ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum