Ja osobiście polecam Goodram, Poszukaj Patriotki 8-) też są dobre !
troszkę nie bardzo są dobre...
Goodram ale PRO a patrioty już zmizerniały ... lepsze OCZ-e
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Powineś je przetestować a nie osadzać z dystansu. Mogę się domyśleć ze masz pewnie Ocz-e i dlatego tak doradzasz ze u ciebie dobrze działają to nie znaczy ze u innych nie bedzie problemów !
sebastianpl
Twój ostatni post nadaje się na warna
nie rób z siebie jakiegoś guru bo to nie o to chodzi
jedne pamięci są dobre drugie lepsze
jeżeli chcesz jak najtaniej i nie masz zamiaru kręcić to nawet goodramy będą
ale jak chcesz OC to lepiej dorzucić trochę kasy i zainwestować w te które Ci podaliśmy wyżej
Powineś je przetestować a nie osadzać z dystansu. Mogę się domyśleć ze masz pewnie Ocz-e i dlatego tak doradzasz ze u ciebie dobrze działają to nie znaczy ze u innych nie bedzie problemów !
może naucz się czytać - po pierwsze to ja używam laptopa jak z resztą widać w sygnaturce ...
a w moim stacjonarnym PC obecnie mam Geile ale za kilka dni będę miał Crucial Ballistix 4GB Wersja Tracer z 24 diodami LED
jeśli masz coś ciekawego jeszcze do powiedzenia to proszę - ale najpierw sprawdź u wujka google czy to co chcesz napisać będzie prawdą...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum