Są kingstony 1GB na Micron i one z 800 5-5-5-15 robią 5-5-4-12 1000 wiec myśłe że złe nie są. Są też 2gb na Micron ale te jak leca to nie wiem u mnie nie poleciały 1000 na 5-5-5-15
No tak ale to nie jest ten Micron z serii B6 (np Micron D9GKX (B6-25E) ) tylko ten
Micron D9HNL (HQ-3) a ten jest gorszy, lecz lepszy nis standarowych elpida ;-)
Wysłany: 2008-03-17, 19:06
Ja polecam Cruciale Ballistix Micron CL5 - 1066 MHz. Super do OC, stosunkowo tanie. Jedyna wada, to słaba dostępność w Polsce. Jedynie na allegro i niektórych (żadko...) prywatnych sklepach komputerowych. A szkoda, bo to naprawde dobre pamieci.
Z tych bardziej znanych polecam kości firmy OCZ. Na pewno każdy tą firmę kojarzy, jeśli nie, to czas, żeby poznał. Ta firma produkuje również zasilacze, pasty termochłodzące, pendrivy itp.
Moim zdaniem z kingstonow najbardziej oplaca się brać model 667mhz kręci się bardzo dobrze osiąga nawed 1000mhz
A moim zdaniem niepotrzebnie odkopujesz temat który był poruszany 2 miesiące temu.
Poza tym te kingstony muszą być na elpidach, bo te zwykłe cienko się podkręcają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum