ja tam stawiam na OCZ platinum i corsair ...
miało być za całokształt to mi się najbardziej te widzą
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
z tych co wymieniłeś to ja jestem za patriotami... Ja osobiście polecam wszystkim mało znaną pamięć transcend, sam posiadam i jestem zadowolony, cały czas chodzi na taktowaniu 1218mhz, RAM jest na micronie d9 a cena jest bardzo dobra
Dlaczego?
-Corsairy mają bardzo dobre radiatory, co zwiększa możliwości OC. Patrioty również dobre do kręcenia i co najważniejsze obie te pamięci bardzo stabilne i posiadają małe opóźnienia, a jak wiadamo im mniejsze opóźnienia tym lepiej (w przypadku pamięci - szybciej).
Ja wierze ,ze zeszły ponieważ Patriot Dual LLK 800MHz już od przynajmniej roku nie są produkowane na Micronach.Wszystko przez ceny.Jak kosztowały 500zł to każdy wiedział za co płaci.OC w okolicach 1200MHz...a teraz przy cenie 150zł wiadomo ,że nie szarpną sie na microny bo zysk byłby mizerny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum