jak do komputerów biurowych to owszem ale nie do komputerów domowych a tym bardziej do komputerów służących do gier ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Wiek: 17 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 64 Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2008-05-11, 20:49
bierz te ktore są tanie, goodram, lub cos z ocz tych co podales. nawet jakbys podkrecil ktores z pamieci z do 1066 mhz to bys odczul roznice 5 % w stosunku do 800 mhz czyli nic. wszystkie wymienione pamieci sa przecietne i niczym szczegolnym sie nie wyrozniaja
_________________ Uważam by chwile warte przeżycia najbardziej niczym woda nie przeciekły mi przez palce...
Corsair 2GB (2x1GB) PC800 CL4 XMS2 DHX 25% glosów
corsairy ostatnio pogroszyły się na jakości - nie to co dajmy np. przed rokiem
GoodRam DDR2 2 x 1GB 800MHz PRO i OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium Rev2 po 25% głosów
jeśli miałbym wybierać to pewnie bym wybrał OCZ ponieważ ja je już testowałem i wiem jak działają a GR nie testowałem osobiście więc nie polecam, a i nie mam przekonania do tej marki
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum