Mam "mały" problem, ponieważ po przeinstalowaniu Windowsa, robił sie pokaz "slajdów" czyli musiałem zrobić coś z kartą graficzną(ATi Radeon 9250) i przy instalacji wyskakuje okienko, że nie posiadam sterowników VGA.
Odinstalowałem całą karte za pomocą Driver Cleaner, ale niewiele to pomogło nadal Windows żąda VGA...
zainstaluj domyślne wszystkie opcje (po prostu klikaj "dalej" bo po instalacji innych profilów niż domyślne miałem problemy z wyświetlaniem obrazu na monitorze, po prostu widziałem taki przesunięty pasek u góry )
_________________ strona z najlepszym rapem z podziemia w moim podpisie - zapraszam
http://www.laboraptorium.pl
ty - tak do ciebie to jest, przestań używać znacznika [.you]
I chyba jest jakas roznica pomiedzy radeonem 9200 i 9250 skoro sa osobno sterowniki do tej i do tej. WIec tych do 9200 nie radze, choc mogą dzialać bez przeszkod
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum