Idz najlepiej do jakiegos media czy saturna i poogladaj jak wyglada obraz na roznych monitorach. Wybierz sobie jakis, zapytaj na forum czy nie ma z nim problemow i kup.
Wysłany: 2008-08-06, 11:58
LG kaszana weź sobie zobacz samsunga 940bw całkiem miły i przyjemny dla oka . Szkoda że nie masz więcej kaski trochę to bym ci polecił bajer HP Paviliona monitory maja ładną szklaną matrycę lepsza barwa i głębia kolorów gry bardziej realistyczne są .
Wysłany: 2008-08-06, 12:04
z praktyki
jesli chcesz grac lub ogladac filmy zwroc uwage na czasy
jesli grafika to odzwrowoanie kolorow (bywa roznie) i kontrast
filmy = kont widzenia - niekoniecznie za kompem
panoramiczny (duzo tego teraz) w zasadzie tylko do filmow
_________________ intelektualnie masz do mnie sie jak kajak-z-napedem-na-jedno-wioslo do wycieczkowej lodzi podwodnej ...
malo ze glupio wygladasz to jeszcze plywasz w kolko ( lewoskretnie)
czlowiek ma tylko jedną bron do walki ze swoimi pomylkami - własny rozum (mises)
http://samodzielniemyslacy.salon24.pl/index.html
Witam,
poszukuję uniwersalnego (gry, filmy, CAD) monitora 19"(4:3) lub 22"(16:10), w cenie ok 700-850 pln'ów, co polecacie?
Mam na oku LG Flatrona W2252TQ-PF, co o nim myślicie?
Pzdr
Ostatnio zmieniony przez Bonus_86 2008-08-06, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-08-06, 17:42
coz ja sugerowalbym sie parametrami a nie producentem
oczywiscie jest kilku produkujcacych doskonale produkty ale nie w tej polce cenowej...
[ Dodano: 2008-08-06, 18:43 ]
coz jest paru producentow doskonalych monitorow
ale ja nei sugerowalbym sie producentem a parametrami
_________________ intelektualnie masz do mnie sie jak kajak-z-napedem-na-jedno-wioslo do wycieczkowej lodzi podwodnej ...
malo ze glupio wygladasz to jeszcze plywasz w kolko ( lewoskretnie)
czlowiek ma tylko jedną bron do walki ze swoimi pomylkami - własny rozum (mises)
http://samodzielniemyslacy.salon24.pl/index.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum