Niewątpliwymi plusami tego monitora są bardzo ostre, głębokie kolory (oczywiście jak na matrycę TN), wysoki kontrast, bardzo dobre boczne kąty widzenia (o bocznych później), w pełni polskie menu oraz gwarancja LG na 0 bad pixeli.
Co do wad to można do nich zaliczyć brak złącza DVI oraz szczególnie dolny kąt widzenia, który ma niewiele wspólnego z danymi producenta.
Niewątpliwymi plusami tego monitora są bardzo ostre, głębokie kolory (oczywiście jak na matrycę TN), wysoki kontrast, bardzo dobre boczne kąty widzenia (o bocznych później), w pełni polskie menu oraz gwarancja LG na 0 bad pixeli.
Co do wad to można do nich zaliczyć brak złącza DVI oraz szczególnie dolny kąt widzenia, który ma niewiele wspólnego z danymi producenta.
Masz całkowitą rację. Testuje go od jakiejś godziny i mogę powiedzieć prawie to samo co Ty. Dobrze mieć kogoś takiego w Support Teamie. A i nie tylko dolny, ale i górny kąt widzenia jest średnio rozwinięty.
Bardzo dobry wybór u nas w kafejce są takie podobają mi się. ja mam też LG, stary model T710PH, ale nie narzekam ma już go 4 lata i dalej wszystko sprawnie chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum