Ja bym postawił na samsunga
zdecydowanie lepiej się prezentuje - chociaż LG też nie popuszcza ...
ale ja bym brał samsunga
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Bierz SAMSUNGA pewniejsza firma tak jak dla mnie.. A tak wogóle to ile możesz przeznaczyć na ten monitorek?? to może znajdziemy coś lepszego dla ciebie..
ja już mu podałem zestaw kilku monitorów w innym temacie i już wybrał i teraz wybiera pomiędzy tymi dwoma ...
a co do samsunga to jest prawie to samo co LG ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
to już tylko Twoja decyzja ... my Ci tylko możemy podpowiedzieć ...
Bierz SAMSUNGA pewniejsza firma tak jak dla mnie..
tak ?
a jaką masz gwarancje samsunga ? bo lg wymienia monitor jak w ciągu pierwszych 3 miesięcy od daty zakupu pojawi sie jakikolwiek gorący lub martwy subpiksel.
samsung bardziej świeci na niebiesko. ja bym brał LG
moja rada jest taka: idz do sklepu gdzie mają dużo monitorów(może nawet kilku sklepów) i popatrz jak wyglądają LG i SAMSUNG-i podczas pracy porównak konty widzenia i kontrast oraz kolory i wtedy bedziesz wiedział co kupić, nie musisz kupować w tym sklepie ale masz tam iść sprawdzić jak wyglądają te monitory które kupujesz a nie kupić ten z którego opisu wynika ze jest lepszy.
_________________ jak bzdury piszę to proszę o info na PW lub publiczny lincz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum