Witam, zaprezentuję wam mój nowy projekt pod tytułem "Sekretariat v 1.6"
Co to jest:
Sekretariat GG 1.6- Jest to całkowicie Darmowy Program bez żadnych ograniczeń typu "reklama"
Sekretariat GG, jest to Auto Sekretarka wykonany w Delphi 7 Personal przy pomocy Komponentu THGG.
Dzięki niemu możesz wyłączyć gg i iść się napić herbatki a program w tym czasie będzie odpowiadać na wszystkie twoje wiadomości wpisanym wcześniej przez ciebie tekstem.
Program zapisuje każda otrzymana wiadomość, którą możesz potem odczytać, lub zapisać do pliku *.txt, nawet jeśli przypadkiem wyłączyłeś program a nie przeczytałeś wiadomości nie martw sie, program automatycznie wygenerował log wiadomości i zapisał go jako plik *.txt Program ma także Funkcje zmieniania opisu oraz statusu, możesz ukryć sekretariat do traya, a nawet zmienić serwer GG gdy domyślny serwer Jest OFFLINE
Program jest w 100% Bezpieczny i sprawny.
Jakie Funkcje Posiada sekretariat
-Auto Odpisywanie
-Zapisywanie otrzymanych wiadomości
-Możliwość zapisywania logów do pliku *.txt
-Możliwość wyczyszczenia okna wiadomości
-Minimalizacja do traya
-Możliwość zmiany serwera GG gdy domyślny jest wyłączony
-Zmiana opisu
-Automatyczne Zapisywanie Logów przy wyłączeniu programu
-Zmiana Statusu
Statystyki Programu:
Nazwa: Sekretariat GG
Autor: Reptile ReX
Najnowsza Wersja: 1.6
Rozmiar: 848 KB (po wypakowaniu)
Jak to Dziala:
Program Loguje sie na twoje konto GG, i gdy ktoś tylko wyśle do ciebie wiadomość program automatycznie odpowie mu wpisana wcześniej przez ciebie auto odpowiedzią.
jak naprawie mojego kompa to ci pokaże strony gdzie można go znaleźć,ale tymczasem to jestem skazany na zabytkowego kompa z xp (można sobie wyobrazić jak to działa)
_________________ strona z najlepszym rapem z podziemia w moim podpisie - zapraszam
http://www.laboraptorium.pl
ty - tak do ciebie to jest, przestań używać znacznika [.you]
możliwe że właśnie na tych stronach widziałem ten program ale nie pamiętam, jak tylko odzyskam dane z mojego dysku to napisze ci gdzie jeszcze widziałem program jeżeli nie tylko na tych stronach
_________________ strona z najlepszym rapem z podziemia w moim podpisie - zapraszam
http://www.laboraptorium.pl
ty - tak do ciebie to jest, przestań używać znacznika [.you]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum