Wysłany: 2008-03-15, 20:26 [Problem] Problem z Ladowaniem laptopa.
Witam! Mam pewien problem. Posiadam starego zloma laptopa Compaq Armada E500 i niestety nie mam do niego orginalnej ladowarki. Zasilacz to 20V 3.25A a zasilanie laptopa powinno byc: 18V 2.75A. Wydaje mi sie ze mocowo nie jest az tak strasznie ze bateria powinna pasc. Ani zasilacz nie grzeje sie tak zeby przepowiadalo to jest najblizsza smierc, tylko troche poniewaz laptop smiga po 20 godzin wiec to jest normalne. No ale pewnego dnia poprostu przestal sie ladowac co dziwne laptop mial jeszcze ok. 40% baterii wiec chodzil przez ok 35min. Jaki moze byc problem ?
Wysłany: 2008-03-15, 20:52
Hmm nie zbyt pamietam jak to sie robilo. Trzeba bylo nalozyc jakas folie ;>? bo z tego co pamietam jak sie dotknie jakiejs czesci to z lapkim sie cos dzieje...
Ja miałem podobny problem że laptop nie chciał się ładować...więc go rozładowałem do końca i właczałe z kilka razy bez podłaczonego zasilania i wreszcie właczyłęm i podłaczyłęm i gitara :> 8-) :roll:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum