Wysłany: 2008-06-27, 08:56 Laptop - karta graficzna
Chciałbym sobie kupić laptopa do 1800 zł smile.gif
Chodzi mi zeby dobrze sie na nim pracowalo jak i gralo smile.gif
Nie nzam sie na laptopach wogole wiec licze ze mi pomozecie i chcialbym zeby ktos mi oblasnij te kart graficzne, jakie dobre i czemu. Bo co do kart do kompa to sie znam ale do laptopa, yyy nie tongue.gif Pr osze o pomoc smile.gif
ten będzie dobry ! nie ma systemu, co w obecnych czasach to rzadkość ... i to jest toshiba
poza tym grafika 358 MB ! tego bym polecał
http://allegro.pl/item389..._dvdrw_kam.html
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Hmmm....powiem krótko , laptopy nie są do grania , za 1800 zł złożył byś porządnego kompa Za 1800 zł nie pograsz np. w CoD4 tylko w Heroes III , to co podał zeniTh to dobre laptopy tylko , ze ta Toshiba jest najlepsza , wiec jeśli miałbyś wybierać , z tych lapków to bierz toshibe
Assassin, nie zgodzę się z Tobą , że w CoD 4 nie zagrasz, bo właśnie, że zagrasz ... CoD 4 nie ma wcale takich dużych wymagań, zobacz sobie jakie parametry ma mój laptop i mi działa CoD 4 na medium ...
dobra ale koniec z OT
jeśli on chce laptopa, to widocznie potrzebuje laptopa ... a nie stacjonarkę ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Też jestem zdania że laptopy są do bardziej szczytnych celów niż granie w gierki.. A za 1800 lapka to do grania zdecydowanie za słaby sprzęt będzie lepiej zainwesotwać w stacjonarnego kompa.
3500-4000zł
i to raczej powinna być dobra firma taka jak TOSHIBA lub HP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum