Do tego: http://allegro.pl/item385...1270_bonus.html zaden z powyższych nie umywa się ... Sam mam Asusa (3 letniego) i do tej pory nie narzekam, rozmawiałem ze sprzedawcami i sam właściciel powiedział, że najlepiej schodzą Asusy, później są HPki i Toshiby.
I w czym to przeszkadza? To, że masz uprzedzenie do AMD i ATI to nie oznacza, że masz ciągle go odradzać. W moim (3 letnim Asusie) tez jest ATI i jest całkiem wydajny, mimo 768MB pamięci.
dokładnie, jestem tego samego zdania co KamilS, że masz uprzedzenia do AMD i ATi to nie oznacza, że nikt tego ma nie kupować ... a może akurat jest lepsze niż nVidia ? czy intel ?
ja też kiedyś miałem uprzedzenie do ATi, ale z wiekiem to minęło, zrozumiałem parę spraw itp.. ^^
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum