Witam gdy uruchamiam Windowsa XP na moim laptopie to po jakimś czasie nie wiem co tak robi,ale wydaje mi się,że to stacja dyskietek FDD robi takie jakby myślenie trrr ciche i potem blue screen z błędem:
jak możesz to przeinstaluj system wystarczy tylko sformatowac partycje na ktorej masz system i powinno byc dobrze bo naprawianie błędu to jest utopia chociaż znam takiego kolege który takie błędy naprawia w 5 minut ale to jest taki człowiek jeden na milion...
wydaje mi się,że to stacja dyskietek FDD robi takie jakby myślenie trrr ciche i potem blue screen z błędem:
Stacja dyskietek w laptopie Nawet nie wiesz o czym piszesz
mateo1992 napisał/a:
jak możesz to przeinstaluj system wystarczy tylko sformatowac partycje na ktorej masz system i powinno byc dobrze bo naprawianie błędu to jest utopia chociaż znam takiego kolege który takie błędy naprawia w 5 minut ale to jest taki człowiek jeden na milion...
Taka porada to na samym końcu, jak inne nic nie pomagają.
Problem jest albo z dyskiem (to on prawdopodobnie powoduje te dźwine dźwieki) albo ewentualnie z pamięcią RAM. Więc na początek przedestuj dysk porgramem HD Tune czy nie ma bad sectorów (po uruchomieniu programu ostatnia zakładka), potem pamieć programem Memtest.
ak możesz to przeinstaluj system wystarczy tylko sformatowac partycje na ktorej masz system i powinno byc dobrze bo naprawianie błędu to jest utopia chociaż znam takiego kolege który takie błędy naprawia w 5 minut ale to jest taki człowiek jeden na milion...
juz zrobilem formata i nadal to samo przetestuje jeszcze dysk bo ram sprawdzalem i mma wszystko ok z dyskiem to tylko robilem przez konsole poleceń chdsk/r czy jakoś tak xP
Aman napisał/a:
Stacja dyskietek w laptopie
Chyba wiem w którym miejscu taki dzwięk był i najprawdopodobniej stacja dyskkietek bo stacje mam tam gdize jeast napęd a wątpię,żeby winą był napęd CD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum