Hp odradzam! Awaryjne, ekran do kitu, głośne i się grzeją! Przynajmniej ja mam takie doświadczenia! Acery też awaryjne. Polecam toshiba ewentualnie asusa!
pioytrula, co do HP się z Tobą nie zgodze - o wiele lepsze niż asusy, i wcale tak nie jest jak piszesz ... wiem bo sam uzywam.
a co do toshiby to się zgodzę - bdb laptopy, ale HP też nie ustępują ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
pioytrula to ciekawe HP awaryjne nie wiem jakie masz doswiadczenia ze sprzetem ale z Twoja opinia nikt sie chyba nie zgodzi. a co do porowniania TOSKI i HP to jednak HP wypda znacznie lepiej moze tylko nie wypada pod wzgledem wydajnosciowym ale cala reszta juz jest u HP na plus. Poza tym porownywalismy Toskie do tego co tu nizej zaproponowalem i niestety Japonczki przegrali pod kazdym wzgledem. No dobra Toshiba jest ladniejsza od Compala'-)
VBI COMPAL FL92 PM1
INTEL CORE 2 DUO T8100
TOSHIBA 2,5'' 320GB 5400RPM 8MB SATA II
2x KINGSTON 2048MB 667MHz DDR2
WIFI 4965N
cena 2,500zl
VBI COMPAL FL90 PM1
INTEL CORE 2 DUO T7500
TOSHIBA 2,5'' 320GB 5400RPM 8MB SATA II
2x KINGSTON 2048MB 667MHz DDR2
WIFI 4965N
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum