djslawo
PostWysłany: Wczoraj 22:40 Temat postu:
jak dla mnie to bym go kupił fajny procek i karta graficzna to podstawa xP dysk 200GB to juź jest coś xP
Cytat:
BQ
PostWysłany: Dzisiaj 11:00 Temat postu:
Ja bym go nie brał. Nieznana ta firma chyba, nie wiadomo jak funkcjonuje. Lepiej wziąć jakiegoś Asusa albo Dell.
Kompletnie mija się z celem ma kupić tańszego laptopa o słabszej konfiguracji tylko dlatego że WY nie znacie tej firmy . Albo dopłacić za taką samą konfiguracje tylko dlatego że jest wyprodukowany przez Asusa albo Dell
Laptop super ja bym brał na twoim miejscu. Dobra konfiguracja sprzętowa.
[/quote]
Kompletnie mija się z celem ma kupić tańszego laptopa o słabszej konfiguracji tylko dlatego że WY nie znacie tej firmy . Albo dopłacić za taką samą konfiguracje tylko dlatego że jest wyprodukowany przez Asusa albo Dell
Ten się zepsuje po tygodniu, a Dell będzie działał bardzo długo. To jest prawie, że w ciemno.
To kadłub przecież Jednym słowem według mnie dno. Jakość użytych części (procek, grafika, ram itd.) jest ok, ale sam sposób wykonania to kompletnie do kitu. Obudowa nie trwała, do tego będzie ciągle trzeszczał i piszczał. Podaj swój budżet to coś wykombinujemy.
_________________ Ekipa tego forum to totalna porażka, kompletnie odradzam wchodzić z nimi w chociaż najmniejsze stosunki. Pozdro BQ
Ostatnio zmieniony przez kicko 2008-05-10, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Popieram w 100% wypowiedź KicKa.
KiceK, w tym temacie już podał cenę i resztę.
http://www.info-pc.org/topics3/648.htm
A tak przy okazji w sygnaturce masz, że piszesz poprawnie po Polsku a sposób przez "u" otwarte.
to ja was zaskoczę
ja na Twoim miejscu bym go wziął
firma compal jest mało znana bo zajmuje sie głównie dostawami dla innych firm
gdzie juz nie jest podpisana własnym logiem
a to że wy nie znacie tej firmy to nie znaczy ze jest zła
największą zaletą tego lapka jest to że nie płacisz kokosów za firmę
tylko za wybrane podzespoły
to ja was zaskoczę
ja na Twoim miejscu bym go wziął
firma compal jest mało znana bo zajmuje sie głównie dostawami dla innych firm
gdzie juz nie jest podpisana własnym logiem
a to że wy nie znacie tej firmy to nie znaczy ze jest zła
największą zaletą tego lapka jest to że nie płacisz kokosów za firmę
tylko za wybrane podzespoły
Pozdrawiam
No i swój człowiek normalnie ;] Ale i tak wybór należy do Ciebie
Wysłany: 2008-05-10, 22:12
tak jak ktoś wyzej powiedzial...Compal to firma tajwanska ktora dostarcza komponenty komputerowe do takich firm jak asus toshiba czy fujitsu siemens...a wiec nie odbiega o nich jakoscia ...moge sie zgodzic z tym ze jakosc wykonania nienalezy do najlepszych....ale ja nie ebde z tym laptopem latal tylko on bedzie stal w jednym miejscu...:)
mój budżet to 4000zł i niekupie ciekawszego notebooka od tego w tej samej cenie:)
no serwis jak serwis ale czy od razu musi sie laptop psuć ;>
jeszcze jak napisałeś że to ma być taki po części laptop "stacjonarny" no to naprawdę bierz póki jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum