Jaki byście mi polecili zestaw do 3400zł
patrzyłem na wielu forach ale mi nie odpowaidały
chodzi mi o zestaw z najwyższej półki
a więc tak:
chciałbym żeby było 4GB pamięci ram
najlepiej Karta graficzna (2x)Geforce9800gtx 512MB widziałem takie w sklepie internetowym za ok. 1500zł nawet mniej
duży dysk min 500GB max 1000GB najlepiej
reszta zależy od was bo to wy się znacie
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
co do dysku to polecam Ci nie brać całego 1TB tylko 2 po 500 gb. lub jak do 500 to dwa po 250. Kiedyś kupiłem 500 gb i 1,5 roku pochodził i już zaczął szwankować. Później po miesiącu się spalił. Później wymieniłem na dwie 250 i chodzą już 3 lata i nic się nie dzieje.
mam pytanie a czy zamiast tych 2 radeonów nie można by ich zmienić na GF9800gtx
czy to nie było by lespze mógł bym dopłacić i se kupić tylko pytanie co jest teraz lepsze geforce czy radeon ?
Buldog, że u Ciebie tak się stało z dyskiem to nie znaczy, że u niego i u każdego innego też będzie się tak działo ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
KiceK Dlaczego OCZ sa lepsze od goodram'u...
po pierwsze OCZ są z ratiatorem XTC
po drugie:Radiator Gold XTC pokryty warstwą złota
po trzecie:dożywotnia gwarancja(5 lat)
po czwarte:PCB 6 - warstwowe, ekranowane, złocone styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum