zeniTh nie mówię że to na pewno bo to nie było potwierdzone badaniami (z tego co słyszałem) ale również kolega mi tak powiedział bo jego koledze się tak stało. Więc jest prawdopodobieństwo że tak się stało u innych użytkowników takich dysków.
I znów wojna między OCZ a goodram. Ja korzystam z goodram i dobrze działa ale jak kolega wymienił wyżej są do tego radiatory. A do nie których trzeba dokupywać
Jeżeli chcesz 2x9800gtx (co będzie wydajne o ~5% więcej) To trzeba zmienić płytę na jakąś z chipsetem nVidi najlepiej z 790i. Chipsety intela obsługują tlyko crossfire ati, sli nVidi nie.|
Co do ramów - radzio, ocze mają tylko lepsze chłodzenie nic więcej, nie wiem czy warto zamienić to za ramy na micronie d9 które lecą powyżej 1200mhz.
_________________ Ekipa tego forum to totalna porażka, kompletnie odradzam wchodzić z nimi w chociaż najmniejsze stosunki. Pozdro BQ
Wysłany: 2008-07-09, 12:28
A co do pamięci jestem razem z Radzio15 w testach Ocze są lepsze od goodramów testy przecierz chyba nie kłamią... a ja ze swojej strony polecam ci sklep www.apollo.pl wszystko szybko,sprawnie i tanio(chyba tajtanszy sklep internetowy aktualnie).
Oj jeszcze bys sie zdziwil jak testy mocno klamia slyszales o czym takim jak artykuly sponsorowane?? i uwiez mi duzo serwisow testujacyh sprzet. Wykozystuje ja wlasnie do zarobkow A jak juz zalelo sie polecac sklepy to ja osobiscie wole www.kuptu.com <lol2>
Wysłany: 2008-07-09, 13:04
Ja mówię bo sam mam pamięci ocz i już do nowego kompa zamówiłem sobie znowu pamięci firmy ocz.ale wybór należy do niego.A sklep poleciłem mu zeby nie przepłacał mój wujo kupił w jednym sklepie (nie będę mówił już w jakim)komp + monitor i zapłacił 2300zł za ten komplet a ten komp z monitorem był warty z 1800zł może nawet nie i ja dlatego polecam mu apollo bo wiem że teraz aktualnie mają jeden z najtańszych sklepów w polsce.Ja nie chce reklamowac sklepów tylko nie chce żeby ktoś z forumowiczów przepłacał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum