Nagrywarka DVDR Samsung SH-S203N OEM Ivory SATA - 80.00zł
Lepiej weź LG ...
kodyrr napisał/a:
Byle jaka obudowa - 150.00zł
Polecam serię CM Elite 330/331/332/333
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
i będziesz o niebo bardziej zadowolony niz z tego co Ty podałeś
no chyba ze siedzisz na jakis specjalistycznych programach które potrzebują x4
a proponuje Ci 2x4850 bo w testach jest równy a nawet lepszy GTX280
procesor duży potencjał OC wiec jeszcze inne chłodzenie
jak chcesz oszczędzić to możesz nie kupować chłodzenia
ramy bardzo krętliwe
szybki dysk z serii F1
i jedna z najlepszych płyt z CF pod intela
ceny podałem orientacyjne takie jak ostatnio widziałem w ESC.PL polecam tani i dobry sklep tak jak apollo.pl
a jeszcze moje pytanie jaki masz monitor
bo jeżeli nie masz przynajmniej 22 cale lub nie planujesz w niedługim czasie takowego kupic
to proponuje Ci zmianę 2x 4850 na 1x 4870
zaoszczędzisz troche a po pewnym czasie mozesz kupic drugiego 4870 i zrobic CF
na monitorze np 19cali jeden 4870 bedzie sobie radził bardzo dobrze w tych rozdzielczościach
Pozdrawiam
PS. to taka mała propozycja w razie czego
no to zamiast E8400 wrzuć Q6600 i zamontuj chłodzenie na nim to co podałem w moim zestawie bo to grzejnik straszny
stracisz na wydajności w grach no ale jak potrzebujesz to proszę bardzo
tyle ze nie napisałeś tego w 1 poście
a nadal nie wiemy jaki masz monitor bo to też po części ważne
Wiek: 17 Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 31 Skąd: Krapkowice/Opole
Wysłany: 2008-08-14, 11:44
A do czego Ci quad?? Bo jeśli ktoś Ci wmówił że gry dostaną kopa dzięki nie mu to Ci zrobił w koni albo sam nie wiedział co mówi. Natomiast jeżeli zajmusze się grafiką 3d to rzeczywiście quad może się przydać. A tak wogle to ja bym polecał od razu brać tylko 1 HD4870 niż 2 HD4850. Jak wydajności kiedyś zabraknie to kupujesz 2 i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum