Witam po dluzszej przerwie. Skladam zestaw komputerowy. Zamowilem juz [PCIE] Karta GeForce 9600GT TwinTech 512MB, Płyta Asus P5K PRO, procesor Intel Core Duo E2160, chlodzenie na procesor Pentagram HP-120 AlCu KARAKORUM P7015. Jeszcze zostala mi pamiec RAM do kupienia. Wczesniej na tym forum doradzono mi abym kupil pamiec RAM (na dual channel) Aeneon 2GB (2x1GB) PC800 CL4 X-Tune za 110zl. Jednak we Wroclawiu nie ma tej pamieci. Czy oplaca sie doplacic 15zl do transportu czy jednak wybrac inna pamiec?
jeśli miałbyś dopłacić do tej pamięci to lepiej kupić OCZ platinum rev.2 za 125zł
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
oczywiście, że się nadają do podkręcania, jak najbardziej zważając, że mają fajne radiatorki, które dobrze odprowadzają ciepło
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Dopiero mam pamiec i zasialacz. Na reszte czekam. Chce sie upewnic, czy na ten moj komp wystarczy zasilacz Corsair CMPSU-450VXEU 450W:
karta graficzna: [PCIE] Karta GeForce 9600GT TwinTech 512MB
plyta glowna: [INT][775] Płyta Asus P5K PRO
chłodzenie na procesor: Pentagram HP-120 AlCu KARAKORUM P7015
2xdvd: nagrywarka i drugi odtwarzacz
dysk Samsung 80GB
stacja dyskietek
lukasz, mam małe pytanie, czy Ty masz 4 napędy w komputerze ?
aha sorki racja, myślałem, że ma 4 tzn. 2dvd + nagrywarkę cd i odtwarzacz cd xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum