1. Otwoz obudowe i pracuj na kompie z otwartoą obudowa, zobacz co sie wtedy dzieje
2. wymień zasilacz na normalny ( tagan, chieftec)
3. w dalszym ciągu nie znam parametrów kompa, prosiłbym jednak o raport a nie zrzuty ekranu
4. błąd (brak literki "s" w przycisku "start" wskazywałby na uskodzenia plików systemowych ( aczkolwiek nie ukrywam ze jest dziwny i raczej nimozliwy)
5. moge sie jedynie domyslać ze masz dziwną płytę główną ( ASRock)
więcej nie pomoge bo nie mam danych o kompie a nie lubie hipotetycznych rozważań "co by było gdyby"
PS: na 99% coś sie przegrzewa, tylko co ... :?: :?
_________________ jak bzdury piszę to proszę o info na PW lub publiczny lincz
Wysłany: 2008-05-15, 20:45
Wez kup sobie nową plyte glowną i bedzie git... mialem to samo! nawet podczas ogladania filmu BlueScreen potrafil mi kilka razy wyskoczyc, czasami nic nie robiac przy kompie tez wyskakiwał i to kiedy mu sie chcialo. po wyrzuceniu Asrocka i przejsciu na Gigabyte G31M-S2L mam juz kilka tygodni spokoju
Wez kup sobie nową plyte glowną i bedzie git... mialem to samo! nawet podczas ogladania filmu BlueScreen potrafil mi kilka razy wyskoczyc, czasami nic nie robiac przy kompie tez wyskakiwał i to kiedy mu sie chcialo. po wyrzuceniu Asrocka i przejsciu na Gigabyte G31M-S2L mam juz kilka tygodni spokoju
komp jest nowy i na gwarancji to po co mam kupować nową płytę główną. Płytę Główną mam Asusa M2N-SLI
[ Dodano: 2008-06-07, 22:22 ]
CZEMU MI JUŻ NIKT NIE ODPOWIADA????
[ Dodano: 2008-06-17, 14:38 ] ?
[ Dodano: 2008-07-05, 19:17 ]
komputer już działa byłem w serwisie i najprawdopodobniej komp nie działał z powodu nadmiernego kurzu w środku obudowy albo z powodu ram, które też były uszkodzone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum