pc4150, może Ty powinieneś pracować w archiwum ... widzisz kiedy był napisany ostatni post w tym temacie ?
ostatni raz i warn ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
nie mój problem że był zaraz na początku chyba widze że tu raz na ruski rok ktoś tu coś pisze zostałem zaproszony z forumpc.pl dostałem PW ale widzę że to była wiadomośc rosyłana masowo a forum mnie nie potrzebuje bo to żałosne jest www.forum.tweaks.pl uczcie się odnich
[ Dodano: 2008-08-17, 16:09 ]
jak chesz daj mi warna w takim wypadku opuczscze to forum i powiem że to gnój nie forum itp. thanks
znacie się jak ... ok cor quad może się nie sprwdzi w tego typu warunkach ale po 1 niepodane do czego ma byc komp a po2 skąd wiecie czy on nie będize grał w cod4 c cryis i tu mu się 4 rdzenieprzydsaca a wasze forum to pedalstwo i szias ide z tąd bo z peałami niema co rozmawiac
pomimo upomnień i tak piszesz bez sensu
poza tym obrażasz ekipe i całe forum - warn x3 // zeniTh
Wysłany: 2008-08-20, 08:42
pc4150 napisał/a:
znacie się jak ... ok cor quad może się nie sprwdzi w tego typu warunkach ale po 1 niepodane do czego ma byc komp a po2 skąd wiecie czy on nie będize grał w cod4 c cryis i tu mu się 4 rdzenieprzydsaca a wasze forum to pedalstwo i szias ide z tąd bo z peałami niema co rozmawiac
pomimo upomnień i tak piszesz bez sensu
poza tym obrażasz ekipe i całe forum - warn x3 // zeniTh
Quadów nie radze chyba że droższe modele z tańsze są niedopracowane,zawierają braki itp. warto brać coś z core 2 duo e8400,e8500,e8600 zobaczcie tu procesory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum