Jeśli miałbym składac sam z podzespołów komputer to polecam ci komputronik.pl bardzo dobry sklepik i nie które ceny na prawde tanie:-) a z używanych to nie wiem sam szukam:-) ale chyba allegro.pl
mateo1992, komputronik
no sorry ale to jest jeden z najdroższych sklepów w sieci ...
jeśli mi nie wierzysz to porównaj sobie ceny komputronika VS. apollo.pl
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2008-06-06, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli miałbym składac sam z podzespołów komputer to polecam ci komputronik.pl bardzo dobry sklepik
No nie powiem 8-) Jak kiedyś się konfiguratorem bawiłem to mi wywalił tak : zasilacz jest niezgodny z płytą główną (połączenie gigabiyte-ga31 + corsair vx 450w )
Ogólnie apollo.pl polecam, ale też rozejrzyj się w mieście swoim, kumpel np. jakoś w marcu kupywał sprzęcik (e8400,8800gts,p5kpro,hx520 itd.) No i apollo wskazywało bodajże 3300zł a on w mieście złożył to samo za 3100.
_________________ Ekipa tego forum to totalna porażka, kompletnie odradzam wchodzić z nimi w chociaż najmniejsze stosunki. Pozdro BQ
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Ja kupuję w apollo, tylko, że ja mam nie daleko ten sklep i odwiedzam go osobiście ...
po pierwsze czasami nie ma towaru i trzeba zamawiać ... czeka się kilka dni
po drugie n sklepie w rzeszowie towary są zawsze o kilka złotych droższe niż na stronie ... trzeba się z tym liczyć ... zawsze
a pozatym to jeszcze nie miałem tam żadnej reklamacji więc moim zdaniem jest ok i obsługa też jest spoko pomagają jak w niejednym sklepie czy na jakimś badziewnym forum komputerowym - bo tam się muszą trochę znać ...
Wiek: 17 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 64 Skąd: Siemiatycze
Wysłany: 2008-05-23, 13:30
BQ napisał/a:
maciej1387 napisał/a:
a ja od siebie dodamm
Kod:
www.arest.pl
sam tam kupuje
W tym Twoim sklepie to straszna drożyzna. A czy ktoś z Was kupuje w apollo.plJak tam jest, towar szybko dochodzi? Mieliście z nimi jakieś problemy?
jak zamawialem pamieci w apollo, to przyszly na drugi dzien, jak odeslalem na gwarancji to czekalem miesiac az napisalem mail i podalem w nim moj numer telefonu to na drugi dzien wyslali mi te pamieci(pewnie tak dlugo nie wysylali, bo jak wysylalem pamieci do nich to nie podalem numeru kontaktonego ze mna)
_________________ Uważam by chwile warte przeżycia najbardziej niczym woda nie przeciekły mi przez palce...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum