_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
www.apollo.pl
btw. lepszego procka Ci nie trzeba
co najwyżej to lepsze chłodzenie bo to boxowe może hałasować ...
obudowę polecam CM Elite 331/332/333 koszt w granicach 130-150 zł
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2008-06-29, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
aj bym proponował procek ten:
ATHLON 64x2 5200+ 2,7GHz ok.210 zł j mam ten i to jest BOX i wogóle nie hałasuje...
i płyta do tego MSI K9AGM3-F AMD 690G Socket AM2 mATX ok.180 zł
nie ma szans ... ten AMD finiszuje na starcie z intelkiem ...
poza tym płyta :ugh: ?
wogóle Ty się znasz na komputerach ? co ma hałas do procesora ?
przecież nie procesor hałasuje, tylko wiatrak na nim, a wiatrak zawsze można zmienić ...
Wiem ze AMD nie ma szans Intelem ale dla mało wymagających takich co ja to AMD jest najlepsze
kolego zastanów się co piszesz ...
jeszcze jeden raz i i będzie WARN x2 za pisanie głupot i robienie OT // zeniTh
Wartość sprzętu brutto 1418.00 , apollo.pl - tutaj musiałbyś podkręcić procesor, by nie ograniczał grafiki, na ok. 3ghz - ale to na chłodzeniu boxowym przy tym procku nie jest niczym trudnym.
_________________ Ekipa tego forum to totalna porażka, kompletnie odradzam wchodzić z nimi w chociaż najmniejsze stosunki. Pozdro BQ
Jeżeli chcesz wiedzieć czy wszystko ze sobą współpracuje to wejdź na komputronik.pl poskładaj. jak będzie błąd to ci napiszą. Złożysz komputer, ściągasz dane, idziesz do sklepu i masz.
Jeżeli chcesz wiedzieć czy wszystko ze sobą współpracuje to wejdź na komputronik.pl poskładaj. jak będzie błąd to ci napiszą. Złożysz komputer, ściągasz dane, idziesz do sklepu i masz.
o łał koles jestes super naprawde, bravo dla Ciebie, laski to chyba biegaja za twoja madroscia co nie lol
Musi być Pentium? Jeśli masz już brać dwu jajowca, to lepiej weź Athlona 4850e ( ok. 250zł ) z prockiem 2,5Ghz, jest o wiele wydajniejszy od Core 2 Duo i niektóre programy nie mają problemów z pracą na drugim rdzeniu I kartę graficzną, bierz na DDR3, są nie wiele droższe, ale za to bardziej wydajniejsze.
Miałeś pewnie raz coś al'a Pentium/Intel jeszcze na 1 rdzeniu pewnie. Teraz dwu rdzeniowe dużo różnią się od jedno jajowych procków. W drugim kompie mam Core 2 Duo E4500 i jest mniej wydajny od mojego 4600+.
Ostatnio zmieniony przez KamilS 2008-07-03, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum