Panowie, możecie już przestać się kłócić. Normalnie jak dzieci. Wymieńcie się może numerami GG i tam wymieniajcie własne poglądy. A tu proszę pisać tylko i wyłącznie gdyby były jakieś problemy z instalacją lub niezrozumienia poradnika.
Zdecydowanie się zgadzam, ja nie maiłem żadnych problemów z By Przemo - Bo jest najlepsze
Zainwestować też można w vBulettin ... Przemo jest bazo-żerne.
"Zerny" to mozesz byc ewentualnie ty. Jezeli wylaczysz zbedne dodatki, i wrzucisz pliki nie na darmowy serwer bedzie dobrze.
_________________ Przyjme zlecenia na:
-instalacje forum, modyfikacji
-tworzenie, edycja styli
-naprawa forum
-tworzenie designow itd.
Jestes zainteresowany pisz na PW
Zainwestować też można w vBulettin ... Przemo jest bazo-żerne.
"Zerny" to mozesz byc ewentualnie ty. Jezeli wylaczysz zbedne dodatki, i wrzucisz pliki nie na darmowy serwer bedzie dobrze.
Wybacz, ale taka postawa moderatorowi nie pasuje. Tak się składa, że miałem forum (1 rok temu) które stało na przemie i nie wytrzymywało gdy było ponad 200 online, mimo że wszystko stało na VPSie.
Bo piszesz bzdury a nie wiesz do konca. Rok temu byla starsza wersja (ciezsza). Ja rozumiem ze Przemo duzo miejsca zabiera, poniewaz ma wiele modyfikacji itd. ale to chyba najlepszy skrypt forum z tych free.
-tworzenie, edycja styli
-naprawa forum
-tworzenie designow itd.
Nie mam czasu na staranne szukanie takich for, lecz te ktore podaje spelnia prawie dostawczo twoje wymagania [link na PW].
-tworzenie, edycja styli
-naprawa forum
-tworzenie designow itd.
Wysłany: 2008-07-02, 07:35
Studios napisał/a:
T!pl3r3k pokaż mi jakie kol wiek forum powyżej 50tys userów ... na phpbb2 by przemo ja takiego nie widziałem czyli siee bazę okrutnie
Twoje teorie mnie normalnie rozbrajają. Co ma ilość userów do rzeczy. Widać żądne forum nie rozwinęło się aż do takiego stopnia co nie wyklucza, że sie rozwinie.
Równie dobrze mogę powiedzieć, że Maybach żre paliwo jak czołg i nie zmienię zdania jak mi nie znajdziesz 10000 Maybachów w Polsce.
Takie przekomarzanki mogą trwać w nieskończoność. Chcesz sobie poszukać forum z tyloma userami to tu masz spis wszystkich forów by przemo:
http://www.przemo.org/phpBB2/forums.php
[ Dodano: 2008-07-02, 08:37 ]
PS. Chciałeś dowodu to masz. Wszedłem na pierwsze lepsze forum i oto efekt:
http://warezisko.net/
Kod:
Mamy 50178 zarejestrowanych użytkowników.
_________________ Wiara potrafi czynić cuda. Trzeba tylko mocno wierzyć.
a jak myślisz co jest zapisane w bazie danych .... twoje logi hasła i wiele innych gówien im więcej acc tym baza ciesza i potrzebujesz lepszy serwer ... a na innych skryptach uciągniesz to samo na słabszych hostach
btw: ogólnie do przemo strasznie łatwo sie włamać
Pierwsza sprawa. CHMODy ustawią się, bądź są ustawiane same - zależy od serwera.
Druga sprawa. Przemo phpBB do najlepszych skryptów nie należy, ale jak ktoś tu wyżej wspomniał po wyłączeniu zbędnych dodatków śmiga, aż miło Nie trzeba zaraz instalować skryptu by Przemo, można przecież zainstalować zwykłego phpBB2 + dograć ew. panele. Pojawiły się tu również takie nazwy jak vBulletin, IPB są płatne, a phpBB darmowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum