na poczatek chce pochwalic forum bardzo mi sie podoba dobrze dopracowane brawa dla admina
ok teraz prosba chce zalozyc wlasne foru ,9nie o kompach nei bojcie sie ) i widze ze macie fajne dodatki np. przy nicku kto jest online itd. moze mi ktos powiedziec jak to wgrac n php by przemo i skad to zassac? w webmasingu jestem z deczka zielony co nieco wiem ale nieduzo
na poczatek chce pochwalic forum bardzo mi sie podoba dobrze dopracowane brawa dla admina
ok teraz prosba chce zalozyc wlasne foru ,9nie o kompach nei bojcie sie ) i widze ze macie fajne dodatki np. przy nicku kto jest online itd. moze mi ktos powiedziec jak to wgrac n php by przemo i skad to zassac? w webmasingu jestem z deczka zielony co nieco wiem ale nieduzo
pozdrawiam
Myślę, że za małego plusika mógłbym pomóc. Napisz na PW swój nr GG. Za pochwałę dziękuje w imieniu ekipy forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum