Wysłany: 2008-03-18, 10:08 Prosba o kilka skryptow
Chcialbym zrobic strone mojego klanu w cs. Chcialbym aby moja strona byla podobna do tej Kliknij tutaj i prosilbym aby ktos podal mi skrypt: 1.Menu podbnego do tego na stronie
2.Co trzeba zrobic aby miec rejestracje na forum zeby np tylko osoby zarejestrowane mogly przegladac
3.Jak wstawic Shoutboxa na strone
4.Jak podzielic menu zeby tak ladnie wygladalo jak na tej stronie tzn chodzi mi o "Menu" "Szukaj" "ShoutBox"
Wysłany: 2008-03-18, 14:36
Wgrywasz to jak normalne pliki na serwer (np. Total Commanderem), albo instalujesz. Na przykład na yoyo.pl jest od razu możliwość instalacji oprogramowania.
Na początek spróbuj właśnie tam
A no na przykład PHP Fusion. Jak na początek będzie dla Ciebie odpowiedni, ponieważ nie jest trudny w obsłudze, łatwa instalacja.
Kod:
www.php-fusion.pl
No chyba, że wolałbyś napisać to ręcznie, ale wtedy musisz znać przynajmniej HTML i CSS. No i jakieś gotowe skrypty shoutbox"ów mieć czy co tam potrzebujesz. Ale polecam pierwszy sposób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum