Witam. Zakładam ten temat po to, aby każdy użytkownik INFO-PC mógł się wypowiedzieć na temat PHP Fusion. Jak dla mnie to PHP Fusion jest nawet dobrym skryptem, ma ładny wygląd, dużo opcji, lecz jest trochę dziurawy. Do PHP Fusion można również dograć wiele modów etc.
Wiek: 19 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 354 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-03-06, 11:21
wg mnie jeden z najlepszych bezplatnych cms-ow. Malo zajmuje, posiada sporo funkcji oraz modow. Ma bardzo dobry support oraz sporo ciekawych styli do pobrania. Sam przesiedzialem na nim 2 lata. Polecam!!
_________________ Gość Przeczytaj regulamin zanim zaczniesz przygode z forum.
Przed napisaniem nowego tematu uzyj opcji szukaj
Ogólnie PHP-Fusion jest dobry ale jakoś nie mam przekonania do tego skryptu tak samo jak i do PHP-Nuke. Nie wiem dlaczego może dlatego że kiedyś z nich korzystałem
Wysłany: 2008-03-09, 08:42
Bardzo dobre opragramowanie niestety łatwe do Hackingu i ataku . Dobre menu niestety drogie style . Oryginalne style (oficialna strona dema) poprostu są śmieszne . Taki styl może zrobić praktycznie na Paint-cie . Nie mówie tu o wszytskich ale wiekszośc .
php fusion dobry cms na początek: (oczywiście to moja opinia)
- słaba grafika
- to prawie zawsze ten sam układ strony
- problem z wtyczkami (problemy rzadkie ale są)
- i jak kolega wspomniał - drogie themy a darmowe są do niczego
jezeli chodzi o php-fusion to powiem ze jest fajny x) ma duzo look ,ale ma takze zalety m.in. zaleta jest mozliwosc szybkiej modyfikacji,dobry PA,latwy w obsludze nawet lepszy od JP x0
Wg. mnie PHP fusion jest dobry tylko do stron typu vgh.pl . Po prostu ciężko dopisać do niego jakieś modyfikacje. Bardzo dobry jeśli ma to być twoja pierwsza strona, a swojej(zrobionej przez siebie) nie umiesz zrobić, chociaż to się niedługo zmieni i napiszę tu kilka prostych tutoriali jak zrobić własnego cms'a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum