Witam. Chciałbym sobie sam zrobić wygląd forum tak jak jest u was. W jaki sposób to zrobić?
Chciałbym też wyłączyć użytkownikom możliwość dawania sobie sygnaturki i żeby tylko admin ją mógł zmienić. A pozatym za bardzo nie wiem jak obsługiwać to forum bo narazie to tylko z panelu administracyjnego to robię, a wiem, że się da jakoś inaczej?
Nie wiem jak się dostać do forum przez file zille. Piszą tylko, że port jest 80 i adres serwera to xup.pl login i hasło nie wiem Co mam robić? PS. Jak mogę zmienić te obrazki przy działach te małe co u was jest to IP
Wiek: 19 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 354 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-04-27, 21:13
maniek.a napisał/a:
:/ Jak masz xup.pl to nic nie zrobisz
Racja nic nie zrobisz bo darmowe serwisy udostepniajace fora nie daja mozliwosci edytowania styli poniewaz 1 styl jest uzywany przez kilka for. I do tego nie masz danych do ftp. Proponuje zrobic forum na jakims platnym serwerku.
_________________ Gość Przeczytaj regulamin zanim zaczniesz przygode z forum.
Przed napisaniem nowego tematu uzyj opcji szukaj
Racja nic nie zrobisz bo darmowe serwisy udostepniajace fora nie daja mozliwosci edytowania styli poniewaz 1 styl jest uzywany przez kilka for. I do tego nie masz danych do ftp. Proponuje zrobic forum na jakims platnym serwerku.
Tak 100% racji, a jeżeli nie masz kasy to załóż sobie na zwykłym ugu.pl albo ovh.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum