Wysłany: 2008-04-15, 10:08 Jak wrzucić na forum plik z filmikiem z gry?
Cześć. Nie wiedziałem w jakim dziale umieścić ten temat, dałem go tutaj. Mam pytanie. Czy jest możliwość wrzucenia filmiku z gry (konkretnie FIFA07) na inne forum? Ja mam powtórkę z jednej akcji, pewnie pliki są zapisywane w pliku FIFA07 (tak podejrzewam). Ktoś zna łatwy sposób?
Musisz znaleźć jakiś konwerter, który ci to z konwertuje do avi, czy co tam chcesz. Albo jak odpalisz powtórkę, to Frapsem nagrywasz to co się dzieje na ekranie i później zapisujesz do pliku. No i później wrzucasz najlepiej na swój serwer filmik załóżmy, że do katalogu movies/fifafilm1.avi i jak już to wrzucisz to ten film będzie pod twojastrona.pl/movies/fifafilm.avi
A jak będziesz chciał to umieścić na stronie głównej w ogłoszeniu to musisz to zrobićw kodzie html. Czyli coś takiego:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum