polecam fire fox 3
lub opera
szybkie i w miare niezawodne
z tym ie to nie do końca tak ze jest on taki dziurawy i tak łatwo go złamać po prosty każdy komp z windą go ma i większość virów z tego korzysta ze jest ie na kompie bo np jak ktoś korzysta tylko z ff czy opery to ie też ma więc lepiej pisać na ie nić na opere
btw bez ie nie działałoby poprawnie większośc programów chociazby głupie gg bo wyświetla reklamy przy pomocy ie
_________________ jak bzdury piszę to proszę o info na PW lub publiczny lincz
Przeglądarka: Tylko FF 3.0RC1
Plusy:
- Niezawodność
- Duża ilość wtyczek
- Szybka
- Dość ładny wygląd
Minusy:
- Niestwierdzono
A co do antywirusów to Kaspersky Anti-Virus 7
//EDIT: Zapomniałem o tym IE, bo podobno IE jest bardzo dziurawy i wystarczy chwilka czasu i da się go 'złamać' (złamać w sensie shakować)
podpisuje się pod tym obiema rękami i nogami
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Jak dla mnie guru'je Firefox 2 or 3, opere używałem też jakiś czas ale nie przypadła mi do gustu, a o IE nie bede nawet zaczynał zdania bo po co?:) i tak "każdy" wie że to chała.
a co ma być? spodziewałeś się czegoś? nie wkleiłem tu tego żebyście zmieniali swoje upodobania, preferencje tylko wpierw zastanowili się, doczytali, doedukowali się przed powtarzaniem kolejnej plotki, że ie jest złe, dziurawe itp. założę się że połowa z postujących w tym wątku i wyrażająch opinie o ie nie wiedziała nawet połowy z tych faktów. jak krytykować to chociaż konstruktywnie i na poziomie, czytanie tych samych ogolników już jest nudne
Jak to nie długo jak już jest ... ?
Sam używam już od ponad miesiąca wersji beta a kilka dni temu pobrałem wersje RC
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum