Ja mam program, który moim zdaniem jest najlepszym program zabezpieczający czyli: F-Secure Internet Security 2008.
F-Secure Interent Security 2008 to:
- Ochrona antywirusowa
- Ochrona przed programami szpiegującymi
- Ochrona przed atakami typu phishing
- Ochrona przed spamem
- Ochrona rodzicielska
- Firewall
- Ochrona przed nieznanymi typami zagrożeń (zero-day attacks DeepGuard). Nowa, inteligentna technologia DeepGuard identyfikowania nieznanych wcześniej typów zagrożeń zapewnia najwyższy poziom ochrony.
- Posiada ochronę która zabezpiecza przed formatowaniem dysku komputera przez internet.
P.S nie to żebym reklamował ten produkt ale naprawdę chce go polecić każdemu komu zależy na bezpieczeństwie swojego PC
Ja posiadam G DATA i to jest ogolnie najlepszy antywirus- Wygrywa prawie wszystkie testy ;-)I moim zdaniem testy sie nie myla testowalem kilka innych i wybralem G DATE.Antywir w zasadzie nie przepuszcza zadnych wirow prawie w dodatku posiada AZ 2 AKTYWNE SKANERY i na bierzaca wszystko ladnie skanuje
Ogolnie jest SWIETNY
ja posiadam Avasta i jestem z niego bardzo zadowolony bo juz ponad rok nie formatowałem kompa i niemam żadnych wirusów a co najważniejsze jest za darmo. Polecam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum