Wysłany: 2008-08-13, 12:44 Themes
siema
mam taki problem nie wiem jak ładowac skiny/themy do windowsa
czy?
mam je jakos poukladac w folderach C:/.../resources/theme
czy jakims programem i jak by mi ktos mog powiedziec w jakim formacie czy z jakim rozszerzeniem maja byc te themy
albo jak ktos moze niech poda linka do poradnika jak to zrbic
z gory thc.
Wysłany: 2008-08-13, 17:10
Z tego co widzę to plik stylu windowsa otworzyłem przy pomocy zwykłego edytora do php (dev-php) Jeśli chodzi o zawartość to gdyby się posiedziało to coś by się wymyśliło, ale do plików biblioteki windowsa potrzebny już jest inny program bo został on otwarty tylko po części. Reszta to jakieś znaczki. Gdybyś znalazł drugi program to można by się pobawić
ale jak narazie to radzę ci skorzystać z programy Style XP. Tam jest dużo styli to na bank coś wybierzesz.
_________________ Wiara potrafi czynić cuda. Trzeba tylko mocno wierzyć.
Jaki tam style XP ... trzeba spatchować system. MS windows zabezpieczył się przed wgrywaniem nielegalnych ( nie wyprodukowanych przez nich ) themów ... dlatego trzeba zmienić dane za pomocą TEGO programu. gdy już spatchyjemy nasz system uruchamiamy go ponownie i wgrywamy dowolny skin do:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum