Tak tylko mi tu chodzie także o dźwięk i tu jest problem większość tych programów nie nagrywa dźwięku
Sprawdzę Camtasia Studio 5.1.0 wtedy zobaczymy
Narazie dziki za pomoc
Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 278 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-08-14, 11:48
HyperCam 2.14.02
Program HyperCam służy do nagrywania sekwencji video z całości lub wybranej części pulpitu Windows oraz głosu przez mikrofon. Program zapisuje film jako standardowy, łatwy do późniejszej obróbki plik w formacie AVI. Filmy utworzone przy pomocy programu HyperCam mogą być bardzo pomocne jako materiały szkoleniowe, demonstracje oprogramowania itp. Liczba zastosowań jest bardzo duża. Dla części użytkowników atutem może być, rzadko spotykany w tego typu programach, polskojęzyczny interfejs. Warto zauważyć, że program jest w Polsce sprzedawany w dużo niższej, wręcz symbolicznej, cenie niż w innych krajach.
HyperCam 2.14.02 będzie najlepszy
Tylko mam problem z jego konfiguracja nie jest zdeka płyny i zupenie nie wiem czemu
nawet w widowsie są czasami "zamrożenia obrazu " no ok 1/2 s dzieje się tak co jakies 10 min
Jakość jest teraz ok , ale nagrywanie "potrzebuje" naprawde duzej ilosci zasobow mam procesoe amd 6400 X2 kiedy wlacze gre race driver grid i chcem nagrac replay robi sie nie ciekawie gra sie tnie na wzglednej jakosci kiedy cos jeszcze widac
gra ma procesor zalecany core duo 2.8 Ghz wiec powino wystarczyc zeby nagrywac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum