Wysłany: 2008-07-30, 12:34 Program do wycinania ruchomych postaci video
Witam Chciałbym się zapytać czy istnieje taki program do wycinania ruchomych postaci video... np jak cristiano ronaldo robi tricki na boisku mam ten filmik na kompie i chce wyciąć samego cristiano ronaldo z piłką jak robi te tricki i wkleić te video które wyciąłem np na morze lub księżyc żeby tam robił tricki Proszę o pomoc...
Chodzi mi oto żeby było ruchome np mam filmik z cristiano ronaldo jak robi tricki i chce dalej żeby robił te tricki tylko w innym miejscu nie na boisku tylko np na morzu
Wysłany: 2008-07-30, 17:20
MarcinP napisał/a:
BQ napisał/a:
Może zatrzymaj film na danym momencie, zrób screen"a i później sobie wytnij w Photoshop"ie.
I tak klatka po klatce (25 klatek na sekunde wystarczy) - efekt murowany!
hmm... żeby zrobić 5 sekund filmiku trzeba byłoby przerobic 100 obrazków a to troche dużo, do wyciagania i obróbki video znajdziesz na pewno tego bo nie raz sie na to natykałem (nie nazwy programu bo nie pamietam żadnego ). A jeśli chodzi o ilość klatek na sekunde to 25 klatek na sek to stanowczo za duzo według mnie.
_________________ Witaj Gość!
Jeśli masz problemy z programowaniem zapraszam do działu "Programowanie".
Na pewno postaram się pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum