Wysłany: 2008-07-25, 01:01 mozilla
Mam taki problem ze od czasu do czasu np gdy aktualizuje mi sie przegladarka lub zresetuje kompa(nie zawsze) usuwaja mi sie wszystkie zakladki czy jest jakis sposob na przywrocenie ich z powrotem? ale zabezpieczenie sie na nastepny raz? i jeszcze jedno pytanie kiedys mialem dodatek do mozilli ktory pokazywal wszystkie zapamietane hasla.. wie ktos moze jak to sie nazywa?
Wiek: 23 Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1 Skąd: Skierniewice
Wysłany: 2008-08-24, 16:11
Racja.. firefox potrafi gubić zakładki, zdażało mi sie to już kilkakrotnie, zawsze mozna było wpisać na google o co nam chodzi i rozwiązanie sie znalazło. W 3 generacji owej przeglądarki odpukać jak dotąd niema tego problemu, więc nic tylko aktualizować do wersji nr 3
Norbi123
też mam mozillę nie mam żadnego programu do zapamiętywania haseł ale podgląd masz na nie Narzędzia -> Opcje... -> Bezpieczeństwo -> Wyświetl hasła
_________________ podstawą sukcesu jest akceptacja siebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum