Mam problem z instalacją programu Adobe Photoshop CS3..., system Windows był przeinstalowany, a photoshop i jego komponenty zostały na dysku..., problem polega na tym jak otwieram plik setup.exe to wyświetla się coś w stylu kopiowania plików i piszę inicjalizacja Photoshop..., jak już dojdzie pasek postępu do końca, okienko znika i nic dalej się nie dzieje...
Usunąłem wszystko z rejestru o nazwie Adobe, usunąłem pliki z Program Files ale to też nic nie dało...
ort.// zeniTh
Wiek: 17 Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 31 Skąd: Krapkowice/Opole
Wysłany: 2008-08-06, 21:19
Ale jak został na dysku?? Jeśli na innej partycji to nie ma go w rejestrze i powinien się normalnie zainstalować, ale jeśli tylko zainstalowałeś "windows na windows" to spodziewaj się więcej takich problemów. Przy instalacji jakiegokolwiek systemu trzeba sformatować dysk żeby nie było na nim śmieci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum