przyznam wam że z tymi Pentagramami to przesadziliście
jak każda firma i oni maja swoje wpadki
ale robią też dobre zasilacze
nie mówię tego bez podstaw oczytałem i osłuchałem sie wiele pozytywnych opinii na temat pentagramów
wychwalacie tak OCZ Corsair
a spotkałem sie parę razy z problemami z nimi
troszke mniej od pentagramów wiec to lekka przesada
Wiec ja osobiscie jestem za wyrzuceniem ich z tej listy
bo jednak dawanie ich na równi z Megabajtem czy innym "mega" zasilaczem jest po prostu nie taktem
tyle tylko że jest to dział FAQ
i jak dla mnie jest to zbiór opinii wielu użytkowników
a jeżeli Ty nie chcesz czegoś zmienić mimo zgłoszenia uwag to trochę dziwne
jeżeli chcesz sam tworzyć ten temat to dopisz w tytule "według patrykss12"
Pozdrawiam
PS. nie pisze tego złośliwie ale licz sie z opiniami innych
Wysłany: 2008-08-19, 20:15
atlant napisał/a:
tyle tylko że jest to dział FAQ
i jak dla mnie jest to zbiór opinii wielu użytkowników
a jeżeli Ty nie chcesz czegoś zmienić mimo zgłoszenia uwag to trochę dziwne
jeżeli chcesz sam tworzyć ten temat to dopisz w tytule "według patrykss12"
Pozdrawiam
PS. nie pisze tego złośliwie ale licz sie z opiniami innych
Liczę się skasowałem pentagrama,przecież zmieniam cały czas co mi doradzicie.
Zrobię na przekór bedę rozwiłał ten temat przy waszej pomocy!
hmm nie wie mczemu BQ napisałeś ze zasilacze i-Box t ozabójstwo dla płyty ? nie wiem albo Ty miałęś jakąś przykrą przygode albo skopiowałeś ta liste nawet nie czytając : \ moim zdaniem zasilacze i-Boxa są dobre a c oto tracera masz racje to syf spaliłęm płyte jedna na nim :\ ale mniejsza z tym
teraz dyski czemu napisałeś że -Maxtor jest w gronie firm robiących najleprze dyski ? to tak samo jak byś powiedział że telefony Chińskiej firmy NOKLA sa leprze od NOKIA :\ maxtory to złom
Wysłany: 2008-08-24, 10:05
convers napisał/a:
hmm nie wie mczemu BQ napisałeś ze zasilacze i-Box t ozabójstwo dla płyty ? nie wiem albo Ty miałęś jakąś przykrą przygode albo skopiowałeś ta liste nawet nie czytając : \ moim zdaniem zasilacze i-Boxa są dobre a c oto tracera masz racje to syf spaliłęm płyte jedna na nim :\ ale mniejsza z tym
teraz dyski czemu napisałeś że -Maxtor jest w gronie firm robiących najleprze dyski ? to tak samo jak byś powiedział że telefony Chińskiej firmy NOKLA sa leprze od NOKIA :\ maxtory to złom
Wiem ten maxtor już usunąłem pomyliłem się i przez przypadek mi się tu wdarł.Dzięki ci za upomnienie mnie.A co do tych iBox-ów to nie jestem przekonany miałem kilka u innych ludzi zakładałem je i nie były za dobre,nie mam o nich za dobrego zdania...Ale jeżeli ktoś jeszcze powie że są dobre być może się przekonam i usunę je z czarnej listy.Pozdrawiam.Piszcie dalej.
a po drugie Maxtor nie są takie złe miałem takie dwa fakt nie były mega ciche ale zero problemów z nimi no ale opinie to opinie ja miałem szczęście
a co do Zasilaczy I-Box to nie jest pionier w zasilaczach ale dla ludzi którzy mocno korzystaja z PC (OC itd ) są niebezpieczne
jeśli komp ma tylko działać zero mieszania w biosie itd żeby był jeszcze lepszy to pewnie CI sie nie zepsuje
ale niestety prawda jest taka ze ogólnie te zasilacze nie maja dobrej opinii, znam dwa przypadki ich awarii i pociągnięcia za sobą całej płyty
Wysłany: 2008-08-24, 14:06
Hmm... ja posiadam:
Core Quad Q6600
GeForce 8800 GT
4 GB RAM
i jestem bardzo zadowolony ze swojego sprzętu. W pierwszym poście nie polecaliście 8800 GT tylko 8800 GTS jednak uważam, że wybór był dobry. Komputer chodzi już tydzień 24/7 i nie resetował się jeszcze ani razu. 4 wentylatorki bardzo dobrze odciągaj ciepło i wszystko jest w najlepszym porządku. Polecam.
Wiek: 21 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 112 Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-08-26, 11:01
Mam siedmio letniego Rubikona 300W i śmiga do tej pory
Na Codegenach składam zestawy w serwisie, bo są tanie, a o to głównie chodzi ludziom. Póki co żadnej reklamacji, a sztuk poszło ok. 100. Z ModeCom Feel 3 350W się zgodzę, bo ostatnio nówka wogólę nie ruszyła.
Zatem panie autorze, nie kopiujemy tego co gdzieś przeczytamy, tylko opieramy się o własne doświadczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum