Wysłany: 2008-08-15, 21:54 Po hibernacji zanika dzwięk???!!!
Witam serdecznie i proszę o pomoc.
A więc tak jak podałem w tytule po hibernacji zanika dzwięk,pomaga dopiero wyłączenie laptopa i ponowne go uruchomienie,dodam tylko że to system Vista Premium.
Pozdrawiam i czekam na Help.
Wysłany: 2008-08-17, 12:30
samo się nie przestawia
być może system nie zapisuje poprawnie jakiegoś pliku związanego ze sterami od dźwięku i wtedy juz dupa. dlatego pytam czy w stanie wstrzymania tez tak robi
_________________ "Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego."
Wysłany: 2008-08-17, 13:59
wiem że są wredne ;] a wogóle z moim szczęściem... bo mam integre 7.1 i jakims cudem przez podłączanie słuchawek spaliłem wszystkie porty ;] wszystkie 6 xD to trzeba miec te zdolności.... ;]
więc powtarzam święty cytat nie wiem kogo ;]
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa.
być może system nie zapisuje poprawnie jakiegoś pliku związanego ze sterami od dźwięku i wtedy juz dupa. dlatego pytam czy w stanie wstrzymania tez tak robi
W stanie wstrzymania tez tak robi!!! Sterowniki byly ponwnie instalowane i dzieje sie to samo?Co znaczy ze dupa?Pozdrawiam
Wysłany: 2008-08-17, 22:34
jeśli rob tak samo to wina windy.
w stanie hibernacji wszystko jest zapisywane na dysk i komp sie wyłącza
a w stanie wstrzymania wszystko jest w ramie i część na dysku który jest potem wyłączany,
więc na jedno wychodzi że winda nie może wyciągnąć spowrotem do użytku jakiegos pliku. dlatego głos zanika.
tak jak pisze atlant: najpierw reinstalka sterów.
potem nie musisz odrazu reinstalowac windowsa ;]
wsadź płytkę z xp rób wszystko tak jakbyś chciał zreinstalować a gdy pokaże Ci jakie masz systemy na dysku wybierz opcje napraw. mi często to pomaga i nie trzeba tyle softu na nowo wgrywać ;] bo po formacie musisz wszystko nanowow wgrywac i ustawiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum