Poproszę sygnaturkę Chciałbym aby znalazło się tam kilka piłkarzy z reprezentacji Holandii. Obojętnie jacy. Jedna wersja ma być bez napisu, a druga z napisem Oranje. Chyba że ktoś nie ma czasu wystarczy jedna xD Zrobiłbym sobie sam, ale robię brzydkie...
- Wymiary pracy: 400x150
- Tematyka pracy: Piłka nożna;reprezentacja Holandii
- Kolorystyka pracy: obojętna.
- Napisy: Jedna sygna bez napisu, druga z napisem Oranje
Niestety nie będzie żadnej nagrody
Najlepiej pracę proszę wysłać tutaj, wraz z linkiem.
Kontakt ze mną: Gadu - Gadu: 8903730
E-mail: userek10@tlen.pl (nie odpisuję na maila)
Hmm, tak myślałem - sam nie bardzo wierzyłem że uda mi się wkomponować tenże napis ^^, ale ciesze się że ci się spodobało , chyba już można zamknąć temat
bardzo ładnie Ci to wyszło Strange_Eye, tematu nie będę zamykał bo ktoś może jeszcze kiedyś chcieć podobną to może napisać tutaj .... albo POLAND jakby też kiedyś chciał jakąś ( nie koniecznie holandii ) to może pisać tutaj ...
_________________ HP Pavilion dv6615ew{2GB ram} + Windows Vista Home Premium + Reloop RH-3500 PRO Ltd. + Razer PRO Solutions 1.6 + Pentagram Freezone + Seagate Barracuda 320GB
Piszę poprawnie po polsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum